De bedste tegneserier

De bedste tegneserier i verden er for det meste af en ældre generation. Derfor skal vi også nogle år tilbage, for at finde netop disse tegneserier. Tegneserier er ikke som sådan faldet i kvalitet, men det går bare op for en, når man læser de gamle, hvor gennemførte og sjove de egentlig er. Det gode ved ældre tegneserier er også, at de sætter nogle helt andre ting i perspektiv, end nye tegneserier ville have gjort. Det er også derfor, at vi er så mange, som bare elsker gamle tegneserier, og flere rundt omkring i verden, som samler på netop disse. Desuden er det også næsten et vare mærke for alle samlere, at have de ældste tegneserier i deres samling, og det gør, at de kan blære sig overfor alle dem, som blot samler tegneserier på et mere middelmådigt niveau.

Hvor mange penge er en gammel tegneserie værd?

Det svinger meget, hvor meget en tegneserie egentlig er værd. Det kommer meget an på årstallet, dens kvalitet og ikke mindst hvem, som har udgivet tegneserien. Der er naturligvis også priser, som varierer meget, og det kommer også meget an på, hvor meget køberen er villig til at give. For somme tider ser man tegneserie-samlere, som har smidt alt for mange penge efter tegneserier, og til sidst er blevet nødsaget til at sælge det hele fra igen, for at få råd til at leve. Det er naturligvis ærgerligt, men som regel bliver de godt betalt, når de sælger nogle af de dyreste tegneserier fra.

At være en samler

Man kan sagtens se det at samle tegneserier lige som at være en ganske almindelig samler. Det kunne for eksempel være frimærker. For mange handler det nemlig ikke så meget om hvad, der bliver samlet, men blot at finde de mest sjældne eksemplarer og få dem, får konkurrenterne gør. Typisk skaffer man tegneserier ved at betale sig fra dem i dyre domme, men somme tider kan man også være heldig, at spotte noget på en auktion, hvor det er en sælger, som ikke har forstand på det, som sælger den billigt. Derfor kræver det meget at være tegneserie-samler, og du skal i den grad være oppe på dupperne hele tiden.