Få ægte Disney-eventyr på bølgen blå!

Er du vild med Disney? Måske bor du med børn, som bare ikke kan få nok af eventyr og Disney film? I så fald så skal eventyret ikke kun foregå på skærmen, men også ude i den virkelig verden. Forestil dig hvordan det kunne være at svømme som Ariel eller opleve verdenshavene på en båd lige som piraterne i Peter Pan? I så fald så skal familien til at bruge mere tid til søs. På marineudstyr.dk kan du finde alt fra bådudstyr til vandsport og alt mulig andet livet på bølgen blå.

Tag familien med til vandet

Havet er i sig selv et ægte eventyr. Man kan udleve mange sjove Disney fantasier og lege, når man er ved vandet. Klæd jer på til en tur på stranden og tag hele familien med til en Disney-dag ved vandet. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan finde på, når man har sand mellem tæerne og et åbent hav foran sig. 

Hvis familien er vilde med Disney, så er stranden det perfekte sted, hvor man kan indleve sig i de skønne eventyr fra disneyklassikerne. 

Tag ud at sejle sammen

Hvis I har mulighed for at tage en båd med ud på vandet, så kan eventyret blive endnu vildere. Mange Disney tegnefilm og bøger foregår på både, så her kan man virkelig leve sig ind i historien. Hvis ikke I har en båd derhjemme, så koster det ikke meget at melde sig ind i en kajakklub eller måske at leje en lille sejlbåd for en dag. 

Man kan også købe oppustelige kajakker, som ikke koster mere end et par tusinde. Så kan man pludselig komme ud og sejle lige, når man har lyst til det. 

Disney inviterer til leg og sjov

Disney film er mere end bare noget, som man ser på fjernsynet. Det er også noget, som man kan lege uden for TV-stuen. Tag inspirationen fra jeres yndlingsfilm med ud, og byg videre på historien sammen. På den måde fortsætter eventyret, selvom filmen er over. Det er også en god undskyldning for at komme ud og bevæge sig, så man ikke sidder og falder i staver foran skærmen i flere timer. 

Hvis ungerne derhjemme er vilde med Disney, så kan I gøre ekstra meget ud af legen ved måske, at købe nogle Disney kostumer, som man kan have på, imens man leger. Så kan man også rigtig leve sig ind i rollerne. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *